skipnavigation

CWT MEETINGS & EVENTS


CWT Meetings & Events -yksikkö järjestää tapahtumia yrityksille maailmanlaajuisesti: vuodessa 40 000 tilaisuutta lähes 200 maassa.
 

Pohjautuen vahvaan kymmenien vuosien ammattitaitoon, hyviin yhteistyökumppanisuhteisiin ja maailmanlaajuiseen palveluverkostoon tarjoamme kokonaisvaltaisia kokous- ja tapahtumapalveluita asiakkaillemme.

 

Perehdymme asiakkaan toiveisiin ja tarpeisiin huolella ja räätälöimme palvelukokonaisuudesta juuri kullekin asiakkaalle sopivan ja hyöty- ja tuottavuusnäkökulmasta parhaan mahdollisen. Autamme myös hyötyjen ja tuottavuuden esittämisessä budjetin tukena.

 

M&E -palveluiden kokonaisvaltainen hallinnointi organisaatiossa tuo kustannustehokkuutta ja synergiaetuja palveluiden tuottamisessa. CWT Strategic Meetings Management auttaa asiakkaita kaikissa kokous- ja tapahtumajärjestelyissä. Palvelu kaattaa mm. sopimusneuvottelut haluttujen palveluntuottajien kanssa, kokousten ja tapahtumien suunnittelun ja toteutuksen, maksujen suorittamisen, kustannusten tarkastelun sekä raportoinnin ja analysoinnin. Luomme asiakkaan kanssa yhdessä M&E-politiikan, joka luo pohjan kokous- ja tapahtumasuunnittelulle ja hyödyntää teknologioita, jotka virtaviivaistavat varaus- ja raportointiprosesseja.

 

Ota yhteyttä!

CWT Meetings & Events
Ruoholahdenkatu 23 | 00180 Helsinki | ma-pe 8–17
Puh. 020 561 5510
Email groups.fi@cwt-me.com